• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День відкритих дверей «Ласкаво просимо»

День відкритих дверей «Ласкаво просимо»

2017-04-01

/Files/photogallery/1167/DSCN6200.jpgУ ліцеї чимало традицій, але День відкритих дверей – традиція особлива. Ліцей щороку гостинно відчиняє двері для всіх бажаючих завітати до нашої ліцейної родини, ознайомитися із життям та досягненнями учнівського та педагогічного колективів.
Ось і цього року в гостинному актовому залі ліцею зібралися батьки, бабусі, дідусі та учні, хто виявив бажання продовжити навчання в стінах ліцею.
Десятикласники Безкровний Дмитро, Бучко Михайло, Дєнєжко Олена, Козик Анна розповіли гостям про переваги навчального закладу, порадили батькам віддати дітей на навчання до рідного ліцею, який став для майбутніх випускників другою домівкою.
У фойє, де були оформлені виставки учнівської творчості, гостей зустрічали педагоги й учні ліцею, які з гордістю знайомили їх зі своїм навчальним закладом, розповідали про умови навчання та дозвілля. Запрошені мали можливість здійснити екскурсію по закладу, яку провели учні 10-А класу Полівода Данило, Стрекалова Діана, Зайцева Єлизавета та 10-Б класу Шугаєва Тетяна, Орлова Марія, Марчук Анастасія. Під час огляду аудиторій, актової зали, бібліотеки, буфету, спортивного комплексу учні та їх батьки отримали інформацію щодо умов навчання в ліцеї. Нові емоції, що вони отримали, знайомлячись з ліцеєм, запалили їхні очі схвальними вогниками, зарядили гарним настроєм. По всьому видно було, що учні тепер уже відчувають себе майбутніми ліцеїстами. Дитячі емоції додали впевненості батькам, багато хто з них одразу по закінченні зустрічі написали заяви, у яких висловили бажання бачити своїх синів і донечок учнями ліцею.
Ми впевнені, що гості ліцею отримали задоволення від відвідування нашого свята і на наступний навчальний рік стануть не гостями, а господарями Миколаївського економічного ліцею №1.

Кiлькiсть переглядiв: 170

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Травень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031